Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3d játékok gyöngyszeme

Mivel 2013-ban szerintem a 3d játékok azok amelyek egyedül olyan játék élményt és színvonalat képveselnek, amire egy játékos igényt tarthat úgy gondoltam újabb játékkal leplek meg titeket. Ebben a városban játszódó 3d játékban a sebesség lesz a lényeg. Egy városi versenypályán kell helyt állnod. A játéknak nagyon jópofa, egyedi vektoros 3d grafikája van. Nem az a tipikus csili-vil 3d játék, de pont ettől néz ki olyan jól és tűnik ki a többi játék közül! Nekem nagyon bejött, próbáld ki Te is!

0 Tovább

Ferrari challenge 3d játék

Milyen is több mint 400 lóerőt irányítani is uralni? Milyen lehet egy ferrarit vezetni? Ez az ami a valós életben nem sokaknak adatik meg. Viszont ebben a játékban, ha nem is élőben, de kipróbálhatod. Ráadásul a 3d grafikának köszönhetően elég jól is szórakozhatsz most, mert tényleg jól néz ki ez a játék!

0 Tovább

Heli Shooter 3d játék

Ez egy vérbeli first person 3d játék. Azaz olyan nézetben kell látjuk a játékot mintha valaki fejében lennénk!:) Egy igazi harci helikopter, egy apache támad ránk a mezőn. Azelőtt kell leszednünk mielőtt még klövi a rakétákat és kinyír minket! Baromi nehéz lesz, szóval nem mindenkinek fog menni egyből!

0 Tovább

Combat shooter 3d

Nagyon jó kis first person shooter. Egy kommandóssal kell, egy képzeletbeli világban felvenni a harcot a ránk támadó ellenséggel. A játéknak nagyon jó 3d grafikája van, pár évvel ezelőtt még sima pc-s játékban is nyálunkat csorgattuk volna ilyen grafikáért. Na és persze plusz előny, hogy nem kell hozzá olyan erős gép mint a mai 3d játékok nagyrészéhez. Változatos fegyverek, izgalmas játékmenet!

0 Tovább

Zombie Castle 3d

Egy kastélyt megszálltak a zombik. Ráadásul már igen csak éhesek és emberhúsra vágynak. A kastély tulajdonosai persze érthető módon nem örülnek a hívatlan lakóknak. Téged kérnek meg arra, hogy tisztítsd meg a kastélyt a zombiktól. Ez is lehetne a története ennek a 3d játéknak amiben egy kastélyban kell a zombikat aprítanod a puskáddal.

0 Tovább

3d játékok

blogavatar

A 3d játékok az élethű 3 dimenziós grafikájukkal emelkednek ki a hagyományos játékok sorából. Akár csak a többi játék típus esetében a 3d játékok is megtalálhatóak a böngészős, flash játékok között. Éppen ezért is, gyűjtöttem össze párat a 3d kátékok blogomban!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek