Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3d játékok gyöngyszeme

Mivel 2013-ban szerintem a 3d játékok azok amelyek egyedül olyan játék élményt és színvonalat képveselnek, amire egy játékos igényt tarthat úgy gondoltam újabb játékkal leplek meg titeket. Ebben a városban játszódó 3d játékban a sebesség lesz a lényeg. Egy városi versenypályán kell helyt állnod. A játéknak nagyon jópofa, egyedi vektoros 3d grafikája van. Nem az a tipikus csili-vil 3d játék, de pont ettől néz ki olyan jól és tűnik ki a többi játék közül! Nekem nagyon bejött, próbáld ki Te is!

0 Tovább

Crazy Taxi 3d

Nagyon sokféle taxis játékkal találkozhatunk az interneten. Elég csak rákeresni erre és a google már ontja is magából az ilyen játékokat. 3d taxis játék viszont már nincs olyan sok! Ezért örültem meg neki, annyira mikor megtaláltam ezt a játékot. Az online 3d játékok amúgy is nagyon szórakoztatóak és a taxis játékokat is nagyon szeretem. Mert ezek a játékok nagyon élethűek, és kiváló szórakozást nyújtanak, mindenkinek! Gyere játssz vele!

0 Tovább

3d hummer racing

A hummer egy igen népszerű, luxusautó márka. Ez a márka katonai járműként kezdte meg a karrierjét, és mivel katonai célra egy elnyűhetetlen autót kell gyártani ezért lett nagyon sikeres a hummer. Ebben a játékban most hummerrel kell versenyezned, természetesen 3d játékok blogról van szó, ezért 3d-ben! Nekem bejött ez a játék nagyon, remélem netktek is tetszeni fog!

0 Tovább

3d neon verseny

Ismét egy remek autóversenyt hoztunk el nektek. A rendkívűl színvonalas 3d játék, nem csak a megjelenítésnek köszönheti az elismerő jelzőket! A játék egyedi neon grafikája is megér egy misét! Legyél Te a leggyorsabb a versenyen, tartsd a kocsidat a pályán és érj be Te elsőnek a célegyenesbe! Ennyi csak a játék lényege ami nem is olyan könnyű ám!

0 Tovább

Ferrari challenge 3d játék

Milyen is több mint 400 lóerőt irányítani is uralni? Milyen lehet egy ferrarit vezetni? Ez az ami a valós életben nem sokaknak adatik meg. Viszont ebben a játékban, ha nem is élőben, de kipróbálhatod. Ráadásul a 3d grafikának köszönhetően elég jól is szórakozhatsz most, mert tényleg jól néz ki ez a játék!

0 Tovább
«
12

3d játékok

blogavatar

A 3d játékok az élethű 3 dimenziós grafikájukkal emelkednek ki a hagyományos játékok sorából. Akár csak a többi játék típus esetében a 3d játékok is megtalálhatóak a böngészős, flash játékok között. Éppen ezért is, gyűjtöttem össze párat a 3d kátékok blogomban!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek